kunst van het verleidenDe belangrijkste regel die met stip op nummer één staat is: Heb zelfvertrouwen (maar niet zo erg, dat je arrogant overkomt)!!! Als je dat uitstraalt zul je beter in staat zijn om iemand te verleiden. Een goede oefening om dit te bereiken is om iedere ochtend in de spiegel tegen jezelf te zeggen: “Ik ben aantrekkelijk”.

Wat ook heel belangrijk is, is dat je als verleider zowel dezelfde als verschillende interesses hebt met degene die je wilt verleiden. Zorg dus dat je een aantal (aparte) hobby’s hebt. Ga bijvoorbeeld parachutespringen, maar volg ook een cursus in het buurthuis. Zo krijg je niet alleen extra gespreksonderwerpen, maar leer je ook veel nieuwe mensen kennen. Knoop eens ontspannen een gesprekje aan met een mogelijke ‘kandidaat’. Dit kan over van alles gaan, behalve over seks of wat daar mee te maken heeft. Probeer humor te gebruiken, gebruik desnoods wat zelfspot. Vooral vrouwen waarderen dit.

Een andere goede openingszin voor mannen is om een vrouw te complimenteren met haar kleding en speciaal met haar schoenen! Nog een andere tip is om hem/haar om zijn/haar mening te vragen over een bepaald onderwerp. Dit heeft als voordeel dat jij gelijk weet hoe hij/zij over een onderwerp denkt en kun jij je daarbij aansluiten.
Natuurlijk helpt het ook altijd als je een aantal openingszinnen bij de hand hebt. Meld je daarom aan voor onze SMS-dienst.

“Vind je het erg om ergens anders te gaan zitten…
ik word namelijk erg verlegen van je.”

Dit geldt vooral voor de mannen: Zie een vrouw niet alleen als seksobject. Je zult zien dat een vrouw ook intelligent, humoristisch, etc. kan zijn! Verleidt een vrouw dus niet puur en alleen om haar het bed in te krijgen, maar kijk of je er ook wat duurzaams van kunt maken.

Een truc om iemand in de bediening te versieren is als hij/zij het eten komt brengen. Op dat moment zeg je “Daar heb ik trek in”, of “dat ziet er goed uit”, vervolgens zeg je “En het eten ook!”. Waarschijnlijk geeft hij/zij dan zijn/haar telefoonnummer bij de rekening…

Natuurlijk gaat het niet alleen om de woorden. Communiceren doe je met je hele lichaam. Zoals je onder de kop “Verschillen tussen mannen en vrouwen” hebt kunnen lezen zijn vrouwen veel alerter op minieme veranderingen in hun omgeving, dus ook lichaamstaal.
Straal een zelfverzekerdheid uit, sta met een rechte rug en je schouders een klein beetje naar achter. Als je zit, ga dan niet als een zoutzak zitten, maar houdt ook hier je rug recht. Raak je gesprekspartner ook af en toe aan, – wel op veilige gebieden-, zoals de arm of het hoofd.

“hallo heb jij slingers bij je dan kan ik je versieren.”

Al met al zijn dit een aantal tips die je moeten helpen om je droompartner te versieren. Dus nogmaals: de grootste succeskans krijg je als je zelfverzekerd bent, en rust, openheid en humor uitstraalt. Probeer hem/haar niet gelijk het bed in te praten, maar bouw het langzaam op.
Veel succes!!! En om je toch nog een beetje te helpen als je in de kroeg iemand wilt versieren, kun je je altijd nog op onze SMS-dienst abonneren. Wat je ook kunt doen is eens rondkijken bij Masterflirt. Zij gaan uitgebreid in op de kunst van het verleiden!